De plaats waar Conpass meestal zal zijn: bij jou thuis. Dit kan ook in een woonvorm zijn. 
Wij komen naar jou toe om in jouw eigen omgeving coaching te bieden. Dit geeft rust: je bent in je eigen bekende omgeving, je hebt geen last van reisprikkels en dingen die actie vereisen kunnen direct ingezet worden. Daarnaast geeft coaching in de thuissituatie de mogelijkheid het systeem waarin je leeft beter te betrekken. Want niet alleen jij bent hard aan het werk tijdens de coaching, ook de mensen in je omgeving zijn steeds aan het leren hoe ze jou zoveel mogelijk duidelijkheid kunnen geven door middel van hun communicatie. 

Als je leerling bent, hebben school en thuis invloed op elkaar. Belangrijk bij ASS is dat er afstemming is tussen school en thuis en dat er ook op school duidelijkheid en voorspelbaarheid is. Conpass denkt graag mee hoe dit het beste vorm gegeven kan worden. Regelmatig zijn wij aanwezig bij een overleg op school. Zo nodig geven wij uitleg over jouw ASS aan leerkrachten en docenten. 
Ook kan Conpass meedenken in hoe jij het beste kunt plannen en leren. 

Vaak komt het onderwerp `autisme en werk` vanzelf ter sprake. Want werk en thuis hebben invloed op elkaar. Als het op beide levensgebieden goed gaat, zal dat jou mogelijkheden geven om je verder te ontwikkelen. Je zult je prettiger voelen. 
Graag denkt Conpass met je mee wat jij nodig hebt op je werk. Indien gewenst zetten we onze kennis van ASS samen met een jobcoach in. 

Conpass werkt op dit moment alleen in de gemeente Barneveld, Ede en Renswoude op basis van een jeugdindicatie afgegeven door de gemeente.

Aanmelding voor de coaching kan door een emailbericht te sturen. Dan help ik je op weg waar je de indicatie voor de coaching aan kunt vragen. 

Conpass werkt op dit moment alleen in de gemeente Barneveld, Ede en Renswoude op basis van een jeugdindicatie afgegeven door de gemeente.

 

'Het was waardevol dat de coach aan de familie uit wilde leggen wat ASS is en wat het met onze dochter en het gezin doet.'

(ouders van Carina)